Lichtreclame

Met lichtreclame kunt u uw bedrijf of winkel laten stralen. Ook in het donker of schermer, laat u met lichtreclame een goede indruk op uw winkel of bedrijf achter. 

Wij kunnen verschillende vormen van lichtreclame, zoals lichtbakken en verlichte doosletters leveren.  Door een brede keuze aan vormen, kleuren, materialen en afmetingen kunnen wij uw lichtreclame altijd zo maken dat deze  voldoet aan uw wensen. 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van lichtreclame voor uw winkel of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op!

Gevelletters

Gevelletters zorgen ervoor dat uw winkel of bedrijfspand altijd gemakkelijk gevonden kan worden. Daarnaast zorgen mooie gevelletters ook voor een zeer professionele uitstraling, waardoor uw bedrijf direct een streepje voor heeft. Van kleuren en materialen, tot vormen en afmetingen, bij Ten Haaf Reclame helpen u door het gehele proces.  

 

Naast de productie en het ontwerp, kunnen wij de gevelletters op elke wand voor u bevestigen. De gevelletters kunnen rechtstreeks op een gevel worden gemonteerd, of voorzien van afstand houders. Om zowel overdag als ‘s nachts goed zichtbaar te zijn, kunnen de gevelletters ook worden voorzien van verlichting. 

Neem voor vragen omtrent de mogelijkheden voor uw gevelreclame contact met ons op!